Zoeken

Expertise

Byond onderzoekt, analyseert en adviseert. Als betrokken en professionele dienstverlener zijn wij gericht op het geven van bruikbare antwoorden op de juiste vragen. Het is onze drijfveer om een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van het beleid en de prestaties van overheden en maatschappelijke organisaties. Byond bezit over de unieke mix van sociologische en bestuurskundige kennis, onderzoeksvaardigheden en financiële expertise (door een achtergrond in de accountancy). Zie HIER meer over ons profiel.

Nauwlettend volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van onderzoek, beleid, bestuur en financiën. Onze kennis verbinden wij met creativiteit en een frisse, kritische blik. Hierdoor leveren wij praktische, onderbouwde en soms verrassende oplossingen die altijd zijn afgestemd op de vragen en ambities van onze opdrachtgevers.

Onze dienstverlening heeft bij uitstek betrekking op de volgende expertisegebieden:  


Onderzoeken en adviseren op het gebied van beleid en bestuur is ons vak en onze passie. Ook voor onderzoeks- of adviesvragen die niet direct vallen onder de genoemde expertisegebieden, kunt u altijd bij ons terecht. Innovatie en nieuwe invalshoeken zijn ons op het lijf geschreven. Met plezier gaan wij nieuwe uitdagingen aan en helpen wij u verder.
 

Meer weten over onze dienstverlening? Klik op één van de expertisegebieden of neem vrijblijvend contact op.